Gledaj što želiš! Bilo gdje. Bilo kada. Bez ograničenja

7 dana bez naknade

Isprobaj i uvjeri se

Aktiviraj probni pristup na OYO SMS-om ili karticom i tijekom 7 dana uživaj uz omiljene naslove. Uvijek možeš otkazati pretplatu, bez ikakvih obveza.

Ako želiš nastaviti koristiti OYO, po isteku probnih 7 dana pretplata se automatski aktivira i to po posebnoj ponudi za samo 35 kn mjesečno.

Posebna ponuda od 35 kn mjesečno

Iskoristi ovu super ponudu

Aktiviraj pretplatu na OYO i za svega 35 kn mjesečno uživaj u više od 3.500 sati različitih, zabavnih sadržaja. Uz ovu povoljnu mjesečnu naknadu sve sadržaje možeš gledati neograničeno i bez reklama.

 

Bez ograničenja

Kontrola je u tvojim rukama

U sklopu OYO usluge nema ograničenja pri gledanju sadržaja. Sve sadržaje možeš gledati kada i koliko ti odgovara.

Sve dok je tvoja pretplata aktivna, svi sadržaji su ti na raspolaganju 24 sata dnevno, 7 dana u tjednu.

 

Jednostavna aktivacija

Kartica

Aktiviraj svoj pristup na OYO kreditnom ili debitnom karticom.

Aktivacija probnog pristupa ili pretplate karticom je sigurna i jednostavna, a sustav plaćanja karticama koji se koristi na OYO garantira sigurnost tvojih podataka.
 

 

PayPal

Aktivacija pristupa na OYO PayPal računom brža je i jednostavnija od bilo koje druge. Odabirom PayPal aktivacije i upisom podataka za PayPal račun, pristup se aktivira kroz svega nekoliko minuta, a daljnju pretplatu uvijek možeš kontrolirati izravno kroz svoj PayPal račun.  

 

Operatori

Na OYO se možeš pretplatiti i putem operatora s kojima surađujemo.

Pretplatu za OYO u ovom slučaju plaćaš zajedno s mjesečnim računom za usluge operatora.

 

 

SMS

SMS aktivacija pristupa na OYO brza je i jednostavna. Za SMS aktivaciju trebaš poslati aktivacijski kod i na povratnu poruku odgovoriti s 'DA'. Pristup na OYO aktivirati će se kroz nekoliko minuta te možeš gledati svoje omiljene naslove neograničeno.
 

 

OYO bon

OYO bonovima svoju pretplatu možeš aktivirati i na razdoblje duže od jednog mjeseca.

OYO bon možeš kupiti na najbližem kiosku, a na raspolaganju su ti bonovi u trajanju od 1, 3 ili 6 mjeseci.
 

 
 

Više od 3.500 sati zabave

Kreni gledati i vidimo se za 5 mjeseci :)

Na OYO je u svakom trenutku dostupno više od 3.500 sati video sadržaja. OYO je video platforma s najbogatijom ponudom koja je dovoljna za više od 150 dana neprekidnog gledanja. Ponuda na OYO svaki je dan sve veća i veća jer se dostupni sadržaji stalno nadopunjuju novim naslovima.

 

Sadržaj za svakoga

Ukusi i godine nisu važni
Svatko će pronaći nešto za sebe

Bez obzira voliš li gledati akcijske filmove ili romantične komedije, domaće ili strane serije, jesi li ljubitelj sporta ili jednostavno želiš pogledati najutjecajnije Vijesti u Hrvatskoj, na OYO uvijek možeš pronaći nešto za sebe.

 

Novi naslovi svaki dan

Gledaj prije svih. Više nema propuštenih emisija

Sadržaj na OYO kontinuirano se nadopunjuje novim naslovima pa tako svaki dan imaš priliku pogledati neki novi film, gledati Dnevnik Nove TV uživo ili pratiti epizode omiljenih serija čak i prije njihovog emitiranja na TV-u. Prvi pogledaj najnovije epizode omiljene serije ili gledaj sadržaje koje ne možeš pronaći nigdje drugdje.

 
 
 
 

Gledaj na TV-u

Kino doživljaj u tvom domu

OYO je dostupan i na velikom ekranu! Uživaj uz omiljene sadržaje na svom TV-u uz OYO aplikacije za Smart TV uređaje ili uz pristup OYO usluzi putem operatora.

Ukoliko imaš Smart TV uređaj, prijavi se u OYO aplikaciju sa svojim korisničkim imenom i lozinkom, a ukoliko se pretplatiš putem operatora OYO usluga dostupna je u sklopu Videoteke operatora.

Daljinski u ruke i uživaj uz OYO u udobnosti svoje dnevne sobe zajedno s cijelom obitelji.

 
 

Gledaj na računalu

Surfanje je samo zagrijavanje
Ovo je prava stvar

Ako si navikao na gledanje video sadržaja na internetu putem računala ili laptopa, ponuda OYO sadržaja još je uvijek najveća na OYO.hr. Samo te jedan klik dijeli od omiljene serije ili najdražeg filma.

 
 

Gledaj na tabletu

Sve tvoje omiljene serije
Uvijek s tobom

Ako si uvijek u pokretu, OYO aplikacija za smartphone i tablet uređaje idealno je rješenje. Aktiviraj svoju pretplatu na OYO.hr, preuzmi OYO aplikaciju i više ne moraš brinuti nalaziš li se kod kuće u trenutku kada počinje tvoja omiljena serija.

OYO aplikacija za smartphone i tablet uređaje jednostavna je za korištenje, a osigurava vrhunsku sliku i kvalitetan sadržaj. Više o aplikacijama saznaj OVDJE.