Uživaj u hrvatskim serijama i emisijama bilo gdje u svijetu

Ukoliko se nalaziš izvan Hrvatske, svoje omiljene domaće sadržaje možeš i dalje pratiti uz OYO. OYO korisnicima iz inozemstva, uz aktivaciju pretplate, omogućuje pristup do najgledanijih hrvatskih serija i emisija. Iako zbog prava na distribuciju sadržaja, izvan Hrvatske nećeš moći gledati sve sadržaje na OYO, kroz međunarodni paket osiguran je pristup do nekih od najpopularnijih hrvatskih sadržaja.

Koje sadržaje na OYO mogu gledati ako se nalazim izvan Hrvatske?

Ukoliko se nalaziš izvan Hrvatske, na OYO možeš gledati sljedeće sadržaje:

 

Kako mogu znati da je neki naslov dostupan u inozemstvu?

Uz svaki naslov na OYO navedeno je i područje u kojem je taj naslov dostupan. Ukoliko je uz pojedini sadržaj navedeno kako je dostupan u svim zemljama, taj naslov možeš gledati i ako se nalaziš u inozemstvu.


 

Kako na jednom mjestu mogu pronaći naslove dostupne izvan Hrvatske?

Sadržaji dostupni korisnicima iz inozemstva izdvojeni su u poseban dio na naslovnici OYO.hr. Sadržaji dostupni korisnicima iz inozemstva su:

Serije: Čista ljubav, Zlatni dvori**, Kud puklo da puklo**, Lud, zbunjen, normalan 1 - 7 sezona*, Larin izbor 1. i 2. sezona, Najbolje godine 1. i 2. sezona, Stella, Specijal: Stella, Zora dubrovačka, Zora Dubrovačka - iza kulisa, Specijal: Zora dubrovačka, Bumerang, Periferija City, Pod sretnom zvijezdom, Ah, taj Ivo!, Ostati živ

Emisije: Informer, Bez kočnica, Zdravlje na kvadrat, Dnevnik i Vijesti (za inozemstvo), Provjereno, inMagazin, Nad Lipom 35, Novac, Automotiv, Doma in, Okusi Hrvatske, Bez kočnica, Kod Ane, Od zida do zida, Informer, Gotovčevi, Pun P'jat, Showtime, Humanitarni koncert - Želim život, Specijal: Godina slobode, Slatki Božić, I godina nova 2014. i 2015.

Filmovi: Larin izbor: Izgubljeni princ

Kanali: Nova World

*Osim za Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Kosovo i Crnu Goru

** Osim za Bosnu i Hercegovinu, Srbiju, Kosovo, Crnu Goru, Sloveniju i Makedoniju

Kako mogu aktivirati međunarodni paket?

Za pristup sadržajima na OYO potrebno je aktivirati pristup na OYO. Za aktivaciju pristupa na OYO potrebno se prijaviti na portal (ukoliko nemaš korisnički račun, trebaš se prvo registrirati). Nakon prijave na portal odaberi željeni način aktivacije i slijedi upute sustava. Svi novi korisnici uslugu mogu isprobati tijekom 7 dana bez naknade!

Korisnici iz inozemstva pristup na OYO mogu aktivirati karticom ili PayPal računom.

Koje su cijene pretplate za međunarodne korisnike?

Cijena pretplate za međunarodne korisnike jednaka je cijeni za korisnike iz Hrvatske.

OYO cjenik možeš pronaći OVDJE:

Ako aktiviram pretplatu, a nalazim se u inozemstvu, mogu li gledati strane filmove i serije na OYO?

Prava za sadržaje koji nisu hrvatske produkcije (strane serije i filmovi) određuju se za svaku zemlju posebno. U skladu s time, strane serije, filmovi i sadržaj za djecu na OYO nažalost ne mogu biti dostupni korisnicima koji se ne nalaze u Hrvatskoj. Ukoliko se nalaziš izvan Hrvatske, ovim sadržajima nećeš moći pristupiti čak niti uz aktivnu pretplatu.

Za sve dodatne informacije o usluzi OYO posjeti našu rubriku Pomoć ili nas kontaktiraj na oyo.podrska@novatv.hr