Želiš OYO?

Aktiviraj 7 dana bez naknade ili
pokreni mjesečnu pretplatu

Koristiš
MAXtv, B.net ili VIP TV?

Jednostavno zatraži podatke od službe za korisnike svog operatera i prijavi se.

imaš OYO?

Upiši korisničko ime i
lozinku i uživaj :)

 
 

NOVO   Pogledao si baš sve? Super, ovo je upravo stiglo!

 • Bumerang

  Bumerang (2005)35 min

  Hrvatska, Komedija,

  Australski Hrvat Thomas Mršić (Zlatan Zuhrić) dolazi na malu lokalnu televizijsku stanicu koju je upravo kupio. Odlučuje napraviti velike promjene u radu te televizije poznate po neuspjesima i sumnjivim poslovima, dok on želi komercijalnu, ali poštenu televiziju. Za oko mu zapinje Martina (Daria Knez), mlada, ambiciozna i istinoljubiva novinarka s lokalne radio stanice koja smišlja novo ime televiziji: TV Bumerang. Mršić zapošljava Martinu i njih dvoje, svaki na svoj način, započinju stvarati probleme Poklepoviću (Ljubomir Kerekeš), glavnom uredniku, ali i glavnom smutljivcu na toj televizijskoj stanici.

  Zlatan Zuhrić, Daria Knez, Ljubomir Kerekeš, Luka Dragić,

  pogledaj nastavi 00:00:00

 • Lud, zbunjen, normalan

  Lud, zbunjen, normalan (2010)35 min

  Hrvatska, Komedija,

  Izet (Mustafa Nadarević), Faruk (Senad Bašić) i Damir (Moamer Kasumović), tri su generacije obitelji Fazlinović. Svaki od njih sa specifičnim generacijskim problemima koji se, s obzirom da žive u istom stanu, isprepliću. "Ženska ruka" u njihovim životima je prostodušna kućna pomoćnica Šefika (Jasna Žalica). Njih četvero čine dramaturšku okosnicu priče u kojoj svatko, originalnošću svoga karaktera, doprinosi zapletima i komičnim situacijama.

  Mustafa Nadarević, Senad Bašić, Moamer Kasumović, Emir Hadžihafizbegović,

  pogledaj nastavi 00:00:00

 • Pod sretnom zvijezdom

  Pod sretnom zvijezdom (2011)45 min

  Hrvatska, Drama,

  Telenovela "Pod sretnom zvijezdom" uzbudljiva je i emocijama nabijena serija epizoda o neobičnim sudbinama članova jedne 'kvartovske ekipe', prijateljicama i prijateljima odraslima u istom naselju. Upoznajemo ih dvadeset godina poslije kao ljude različitih životnih putova i stilova, ali zauvijek povezane zajedničkom prošlošću, burnim odrastanjem i mladenačkim ljubavima. U središtu su radnje četiri ženska lika različitih karaktera i socijalnog zaleđa, i danas bliske prijateljice iz kvartovskog društva: Suzana, Elizabeta, sestre Nina i Lara te njihove obitelji i veze.

  Sandra Lončarić Tankosić, Mila Elegović, Linda Begonja, Mirna Medaković,

  pogledaj nastavi 00:00:00

 • Specijal: Stella

  Specijal: Stella (2013)30 min

  Hrvatska, Zabava,

  Sve obožavatelje vodimo na set Stelle, i to iza kamera! Pogledajte kako izgleda priprema za snimanje, što kažu Jasmina, Lana i ostali, kakva je atmosfera na snimanju i još puno toga. Sve to ekskluzivno samo na OYO!

  pogledaj nastavi 00:00:00

 • Periferija City

  Periferija City (2009)45 min

  Hrvatska, Komedija,

  "Periferija city" se odvija u predgrađu Splita. To je divlje naselje u kojemu se smjenjuju prašina, blato i raspucani asfalt. U naselju dominiraju neožbukane ili jarko obojene, nabijene kuće bez krovova i okućnica iz kojih viri armatura, a ispred kojih vječito 'leže' građevinski materijal i strojevi. Kuće su građene bez ikakvog reda i logike. S nedovršenih terasa strše satelitske antene i hrvatske zastave, jer gradnja je stalno u tijeku. S prozora puca pogled na odlagalište smeća nad kojim kruže galebovi.

  Ivo Gregurević, Meliha Fahić, Jadran Puharić, Marija Khon,

  pogledaj nastavi 00:00:00

 • Pun p'jat

  Pun p'jat (2014)45 min

  Hrvatska, Zabava,

  'Kuhanje nije bauk, kuhati može svatko, a Luka će Vam pokazati kako.' Kulinarsko zabavna emisija koja će obojiti naša nedjeljna popodneva. Naš domaćin bit će pjevač Luka Nižetić. Luka nam se u Celebrity MasterChefu prvi puta predstavio u novom svjetlu, kada je umjesto mikrofona primio kuhaču. Svojim je talentom očarao strogi žiri, kolege i gledatelje. U emisiji Pun p'jat vodi nas u novu avanturu u kojoj ćemo zasigurno uživati i naučiti spravljati jela za 'prste polizat'. Luka će nam predstaviti svu ljepotu kuhanja kroz tri rubrike: 1. 'PUN P'JAT' - uz zanimljive goste, Lukini prijatelji i kolege iz javnog života, Luka će spravljati glavno jelo 2.'PRAZAN FRIDŽ' - pripravljat će se nešto jednostavnije jelo često napravljeno od 'ostataka' hrane. Luka ima naviku da kombinira što god nađe u hladnjaku i da ništa ne baca, a nas će naučiti zanimljivim trikovima. 3. 'SLATKA TAJNA' - rubrika u kojoj će se pripravljati Lukini najdraži deserti, često će se vratiti u djetinjstvo i naučiti nas spravljati fine i jednostavne delicije. Osim toga kroz emisiju će se provlačiti i prilozi u kojima će Luka istraživati zanimljivosti o namirnicama koje su sastavni dio njegovih recepata praćeni izjavama stručnih osoba poput nutricionista, profesionalaca ali i lokalnih eksperata i osebujnih sugovornika kompetentnih za temu o kojoj se govori. U većina Lukinih jela primijetit će se utjecaj njegove majke Tamare čije se kuhanje većinom temelji na tradicionalnoj mediteranskoj kuhinji. No, ne znači da nećemo Luku vidjeti i u spremanju jela koja svoja ishodišta nalaze u drugim kulturama.

  pogledaj nastavi 00:00:00

korisnička podrška

Za sve informacije klikni ovdje ili nas kontaktiraj na oyo.podrska@novatv.hr

Zašto Oyo?

5000 sati sadržaja!7 dana bez naknade!bez reklama!